Jaarlijkse rommelmarkt

Welkom

Jaarlijks houden we een rommelmarkt. Normaal gesproken wordt deze gehouden van 9.00 tot 14.00 uur. De locatie is in en rond het kerkgebouw, Van Weelstraat 1 te Ooltgensplaat. Tijdens de rommelmarkt is Snuffelschuur Alles Wisselt ook open.

De rommelmarkt is d.v. zaterdag 22 juni 2024

Wat hebben we?

Er zijn veel gebruikte artikelen te koop. Deze spullen worden gesorteerd aangeboden. Denk dan aan elektronica, huishoudelijke artikelen, speelgoed, kleine meubelen en boeken. Daarbij worden ook andere spullen en etenswaren verkocht, zoals groenten & fruit, plantgoed (perk- en groenteplantjes), haarspeldjes, vers gebrande pinda’s en noten, bakkerijproducten, kaas en snoepgoed.

Natuurlijk bent ook welkom om wat lekkers te eten! Koffie met zelfgebakken cake. Friet, snacks en kibbeling. Of een kopje verse soep.

Voor de kinderen zijn er genoeg spelletjes te doen. En u wordt uitgedaagd voor een wedstrijd met een mooie prijs. Denk bijvoorbeeld aan spijkerbroekhangen: wie hangt het langste aan een spijkerbroek.

Snuffelschuur Alles Wisselt

De openingstijden zijn elke week: woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur; zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Er is een groot aanbod van curiosa (nette gebruikte spullen tot en met antiek). En ook diverse andere spullen kunt u vinden in onze snuffelschuur, zoals boeken, verlichting en mooie klokken. En zoekt u iets speciaals, iets van vroeger of iets anders, laat het weten bij de Snuffelschuur. Wie weet kunnen we u ermee helpen.

U kunt ook bij ons terecht voor een gratis kopje koffie of thee.

Oproep

Heeft u nog goede spullen? Deze kunt u inleveren bij Snuffelschuur ‘Alles wisselt’. Ook oud ijzer is welkom. Laten ophalen? Bel dhr. W. de Bonte op 06-30002105 (liever niet op zondag).

U bent hartelijk welkom. We hopen u graag te zien op onze eerstvolgende rommelmarkt. Kom, want het is de moeite waard. Er is voor elk wat wils.